Femisan B kapi

Pored klasičnih medicinskih sredstava i lijekova, ljekari će Vam nekada, kao ženi u menopauzi, možda preporučiti da simptome menopauze ublažite nekim biljnim preparatom. Jedan od tih preparata su i Femisan B kapi.

Cijena 15,30 KM

Trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju. Molimo Vas, pokušajte kasnije.

Klimaks ili menopauza je normalna fiziološka pojava u životu svake žene. Klimaks medjutim, podrazumeva i neke propratne pojave koje mogu biti prilično neugodne. Te vrste problema mogu da traju prilično kratko, nekoliko mjeseci, ali nekada mogu trajati čak i nekoliko godina. Klimaks je takodje period kada je znatno veća učestalost pojave šećerne bolesti, oboljenja štitne žljezde, pojave visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza) kod žena. Kapi se mogu koristiti i preventivno.

Kapi Femisan B treba piti tri puta dnevno prije obroka. Pije se po 20 do 30 kapi rastvorenih u 2dl vode. Ovaj preparat se preporučuje zavisno od stepena bolesti i poželjno je kontinuirano korišćenje FEMISAN B kapi tokom 4 do 6 sedmica. Poslije dvonedeljne pauze terapiju treba ponoviti.

Sastav preparata Femisan B: Visci herba, Valerianae radix et rhizoma, Melissae folium, Millefolii herba, Calendulae flos – (ekstrakt lista matičnjaka, biljke stolisnika, cvijeta nevena …). Riječ je u stvari o kombinaciji ljekovitih trava sa naših područja.

FEMISAN B kapi imaju kompleksan sastav koji je zasnovan na ljekovitom bilju, i ne otklanja samo probleme menopauze, nego deluje preventivno protiv navedenih bolesti koje su karakteristične za klimaks i dovodi do poboljšanja zdravstvenog stanja i ako je bolest već bila prisutna.

Zbog toga što sadrži minerale kao što su kalcijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, silicijum, preparat FEMISAN B obavlja remineralizaciju zglobova, kostiju, krvnih sudova, vezivnog tkiva, noktiju, kože i kose. Na taj način, usporavaju se degenerativni procesi, destrukcija tkiva, starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze kao i senilnosti. Primjenom kapi FEMISAN B smanjuje se i preosjetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote – valunzi. Usljed pojačane diureze, dešava se regulacija cirkulacionih problema, smanjuje se rizik od moždanog udara i deluje se protiv pojave srčanih oboljenja. Produžena ginekološka krvarenja takođe se smiruju prisustvom ahileina. Ovaj preparat se može koristiti i protiv bubuljica ako su izazvane promenama hormonskih nivoa.

Iskustva korisnika za sada govore da nema neželjenih dejstava odnosno nuspojava kod osoba koje koriste kapi Femisan B.

Slični proizvodi

Fidi Menosoya kapsule

—Menosoy-a kombinacija  supstanci za žene: sojini izoflavonidi, laneno ulje, vitamin C i E te minerali kalcijum  i magnezijum.

Detaljnije

Oestrofact kapsule

Za rješavanje problema prelaznog doba žene.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Femisan B kapi

FEMISAN B, biljne kapi su prirodni preparat koji se koristi za liječenje problema koji su izazvani menopauzom.

Detaljnije