Origano čaj 50 g

Origano čaj se koristi za ublažavanje tegoba kod oboljenja disajnih puteva (kod kašlja i bronhitisa), infekcija urinarnog trakta (Ešerihija koli), kod poremećaja funkcionisanja organa za varenje (pojave dijareje) i kod eliminisanja crevnih parazita. Probotanic origano čaj u kombinaciji sa Origano uljem veoma uspješno eliminiše Ešerihiju coli iz organizma.

Cijena 9,70 KM

Trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju. Molimo Vas, pokušajte kasnije.

Čaj od divljeg origana ima antibakterijsko, antivirusno, antiseptično, antifungаlno, аntipаrаzitsko, аntiаlergijsko i аntioksidаtivno dejstvo. Divlji origаno je bogat minerаlima: kаlcijum, mаgnezijum, cink, gvožđe, kаlijum, bаkаr, bor i mаngаn. Takođe sadrži i vitаmin C, betа kаroten i niаcin. Značajni ljekoviti sastojci divljeg origana jesu timol i karvakrol, koji imaju prije svega snažno antibakterijsko dejstvo.

Brojne su ljekovite recepture u koje se uključuje i origano (vranilova trava) kao lijek, bilo da se priprema samostalno – kao već pomenuti i poznati čaj od divljeg origana, blagotvorno esencijalno ulje, tinktura ili u sklopu drugih čajnih mješavina i preparata od ljekovitog bilja.Izuzetno velik broj narodnih recepata. Za koji se god odlučite, nećete pogriješiti.

Slični proizvodi

Imunoglukan sirup

Dodatak prehrani s vitaminom C i prirodnim Imunoglukanom u obliki sirupa (120 ml) – brzo aktivira prirodnu odbranu organizma.

Detaljnije

Ecomer kapsule

ECOMER je jedinstven i standardizovn prirodni proizvod za jačanje imuniteta i poboljšanje opšteg stanja organizma.

Detaljnije

Imunoglukan kapsule

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma.

Detaljnije

Ulje ćurekota 50 ml

Latinsko ime biljke je Nigella sativa, a najčešći popularni nazivi su crni kim, crni kumin, čurekot ili kalinji.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Origano čaj 50 g

Probotanic Origano čaj dobijen je sušenjem nadzemnog dijela biljke divlji origano. Ima izuzetno lijep i jak miris.

Detaljnije