Bronhoklir sirup za pušače

Bronhoklir sirup pušenje je namijenjen za ljude koji su zbog dugoročnog konzumiranja duhana se suočavaju s pojavom hroničnog pušačkog kašalj. Bronhoklir sirup pušenja ima antioksidativni učinak, smanjuje iritacije sluznicu respiratornog trakta i razrijedite akumulirana sluzi. Takođe dijeluje na  lokalne i sistemske mehanizmi odbrane, a krajnji rezultat je rasterećenje simptoma  hroničnog pušačkog kašalja. Sadrži ekstrakte jagorčevine, majčine dušice, echinacee, vitaminima A, C, E, meda i propolisa sa dodatkom mentola i eteričnih ulja eukaliptusa i anisa.

Cijena 8,00 KM

Količina

BRONHOKLIR sirup za pušače sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana, ehinacee, etarsko ulje eukaliptusa i anisa, kombinaciju vitamina sa antioksidantnim dejstvom, med i propolis. Specifični  problemi vezani za pušački kašalj i nadražaj disajnih organa usljed konzumacije duvana zahjtevaju specifičan preparat koji deluje na više nivoa u organizmu. Ekstarkti jagorčevine i timijana se tradicionalno koriste u preparatima za kašalj, i to jagorčevina kao sekretomotorni i sekretolitički ekspektorans (bronhitis, kašalj), a timijan kao blag ekspektorans, bronhospazmolitik i antiseptik u tretmanu akutnog i hroničnog bronhitisa i katara gornjih delova respiratornog trakta. Dodatkom ekstrakta ehinacee, meda i propolisa postignuto je dejstvo sirupa i na imuni sistem. Biološki aktivan, standardizovan suvi ekstrakt purpurne ehinacee deluje kao imunostimulans – potencira aktivnost limfocita i makrofaga i stvaranje interferona. Propolis deluje protiv bakterija, gljivica i virusa, ima antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo. Njegov uticaj na imunološke procese je direktan – stimuliše fagocitozu i proizvodnju antitela. Vitamin C je neophodan za formiranje kolagena, a u preparatima za pušače je značajan zbog svog antioksidantnog dejstva. Doza koja se putem sirupa unosi je dovoljna da nadoknadi deficit vitamina C koji se javlja kod pušača usled povećanog metabolizma ovoga vitamina. Vitamin A ima funkciju u održavanju integriteta i obnavljanju epitelijalnog tkiva.  Vitamin E reaguje sa slobodnim radikalima koji su uzrok oksidativnih oštećenja  ćelijske membrane, pa se u sklopu ovog kompleksa nalazi svog svojih antioksidantnh svojstava.  Etarska ulja anisa i eukaliptusa se kao blagi ekspektoransi koriste u tretmanu kašlja, dajući preparatu prijatnu aromu.

Odrasli: 3 puta dnevno po 1  kašika za doziranje sirupa.

Dužina uzimanja sirupa zavisi od težine simptoma hroničnog pušačkog kašlja – preporučuje se kontinuirano uzimanje u trajanju od najmanje mesec dana.

Simptomi hroničnog pušačkog kašlja  će se najefikasnije ublažiti momentalnim prestankom pušenja i korišćenjem sirupa u periodima kada su tegobe najjače izražene.

Slični proizvodi

Bronhoklir sirup za iskašljavanje

Bronhoklir sirup za iskašljavanje sadrži jagorčevinu i timijan.

Pomoć je  kod produktivnog kašlja i pada imuniteta kod odraslih.

Detaljnije

Bronhoklir sirup moć bršljena

Sirup se koristi kod stanja nadraženosti i akutnog stanja disajnih puteva praćenih kašljem, kao i za olakšavanje tegoba prouzrokovanih hroničnim bronhitisom.

Detaljnije

Bronhoklir sirup za suvi kašalj

Bronhoklir sirup za suvi kašalj pomaže kod neproduktivnog kašlja i umiruje nadražaj na kašalj kod odraslih.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Bronhoklir sirup za pušače

Kompleksan sastav sirupa obezbeđuje blagotvorno dejstvo na hronično nadraženu sluzokožu disajnih organa pušača i oslobađa ih tegoba hroničnog kašlja.

Detaljnije