Bronhoklir sirup moć bršljena

 BRONHOKLIR® Moć bršljana sadrži ekstrakt lista bršljana, biljke koja u evropskoj narodnoj medicini ima dugu tradiciju, a čija su lekovita svojstva potvrđena i savremenim naučnim istraživanjima. Aktivne komponente ekstrakta (triterpenski saponini: hederakozid C, ""-hederin, hederakozid D) čine da preparat poseduje efikasno mukolitičko, spazmolitičko i ekspektorantno dejstvo. Za razliku od ostalih preparata sa sličnim ili istim delovanjem ima i antitusivni efekat. 

Cijena 8,97 KM

Trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju. Molimo Vas, pokušajte kasnije.

Sirup bršljana razređuje sluz koja se nakuplja u disajnim putevima u toku zapaljenja, smanjuje nadražaj grla i opušta glatku muskulaturu disajnih puteva ali ne blokira kašalj. Na ovaj način omogućava lakše iskašljavanje nakupljene sluzi, a izbegnuti su i napadi bolnog i grčevitog kašlja. Hedera saponin C ispoljava antivirusno i antibakterijsko dejstvo.

 Odrasli: 3 puta dnevno po 1 kašika za doziranje sirupa.

Dužina uzimanja sirupa zavisi od težine simptoma - preporučuje se uzimanje u trajanju od najmanje 7 dana, a po prestanku simptoma uzimanje sirupa treba nastaviti još 2 do 3 dana.

Slični proizvodi

Bronhoklir sirup za suvi kašalj

Bronhoklir sirup za suvi kašalj pomaže kod neproduktivnog kašlja i umiruje nadražaj na kašalj kod odraslih.

Detaljnije

Bronhoklir sirup za iskašljavanje

Bronhoklir sirup za iskašljavanje sadrži jagorčevinu i timijan.

Pomoć je  kod produktivnog kašlja i pada imuniteta kod odraslih.

Detaljnije

Bronhoklir sirup za pušače

Kompleksan sastav sirupa obezbeđuje blagotvorno dejstvo na hronično nadraženu sluzokožu disajnih organa pušača i oslobađa ih tegoba hroničnog kašlja.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Bronhoklir sirup moć bršljena

Sirup se koristi kod stanja nadraženosti i akutnog stanja disajnih puteva praćenih kašljem, kao i za olakšavanje tegoba prouzrokovanih hroničnim bronhitisom.

Detaljnije