Save oil kapsule

Superba Krill je prirodno čist Antarktički račić je takođe bogat prirodnim antioksidansom astaksantinom. Tamno crvena boja Krill oil (SAVE OIL® ) kapsule potiče od sadržaja astaksantina. Prepoznat za unapređenje zdravlja suzbijanjem slobodnih radikala, astaksantin takođe čuva SAVE OIL® svježim i stabilnim. Stoga, aditivi nisu potrebni da održavaju dugoročnu stabilnost Superba Save oil®-a. Poređenja radi, antioksidanti su dodati većini dijetetskih proizvoda ribljih ulja da spreče kvarenje u toku proizvodnje ili za vrijeme roka trajanja.

Cijena 33,60 KM

Količina

Jedinstven izvor - Superba Krill dijetetski suplementi koji su bogati fosfolipidima vezanim omega-3 masnim kiselinama. Unos omega-3 masnih kiselina povećava elastičnost ćelija tela i rezultuje u povećanoj apsorpciji bioaktivnih sastojaka koji potpomažu zdravlje i boljoj iskorišćenosti omega-3. Eco-Harvesting tehnologija, razvijena od strane Aker Biomarine, kontinuirano hvata mrežom; crevo prenosi žive račiće na brod za trenutnu preradu. Model hvatanja mrežom sprečava hvatanje riba, ptica i drugih morskih životinja u isto vreme. Aker Biomarine sarađuje sa WWF Norveška da obezbedi održivost hvatanja Antarktičkih račića. Ribarstvo Aker Biomarina trenutno prolazi kroz procenu za MSC sertifikaciju.

Uzeti 2 kapsule dnevno uz doručak tokom prvih mesec dana, nakon toga 1 kapsula dnevno.

SAVE OIL® deluje tako što čisti i štiti krvne sudove, mozak i zglobove, djeluje kao prevencija arteroskleroze, poboljšava protok krvi u mozgu, osigurava bolju memoriju i niži rizik od moždanog udara ( 3x efikasniji u onosu na omegu iz ribljeg ulja ),reguliše nivoe holesterola i triglicerida, pomaže kod otklanjanja simptoma u menopauzi žena i u PMS-u (4x efikasniji od ribljeg ulja).

Preparat sadrži ulje ljuskara koje može prouzrokovati alergijske reakcije. Ukoliko ste alergični na ljuskare i proizvode od ljuskara, nemojte upotrebljavati ovaj preparat. Preparat nije namjenjen upotrebi u dječijem uzrastu. Ukoliko ste trudni ili dojite ili ste na terapiji nekim lijekovima, kosultujte se sa Vašim ljekarom ili farmaceutom prije upotrebe ovog preparata. Ukoliko se javi bilo koji neželjeni efekat a da mislite da je povezan sa upotrebom ovog preparata, obratite se Vašem ljekaru i prekinite upotrebu.

Slični proizvodi

Normolip 5 tablete

5 prirodnih komponenti, u režimu kontrolisane ishrane, može uticati na sniženje i održavanje fiziološkog nivoa holesterola i triglicerida u krvi.

Detaljnije

Ribamed 100 kapsula

Ribamed štiti srce i krvne sudove, reguliše trigliceride,

 " bisrti " vid i mozak.

Detaljnije

Ribamed 40 kapsula

Ribamed štiti  srce i krvne sudove, reguliše trigliceride,

 " bisrti " vid i mozak.

Detaljnije

Arteroprotect kapsule

ARTEROprotect® kapsule su dijetetski suplement namenjen održavanju i unapređenju zdravlja kardiovakularnog sistema.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Save oil kapsule

Save oil je omega dobijena iz Antarktički račića koji je najbolji izvor omega-3 na svijetu.

Detaljnije