Ribamed 100 kapsula

Ovo je koncentrisana i veoma  prečišćena Omega-3 , bez toksičnih onečišćenja kao što su teški metali, dioksin i pesticidi. Sadrži jedan gram ribljeg ulja, od kojih 45% omega-3 masnih kiselina, tako da ne uzrokuje podrigivanja ili remeti okus ribe bez glutena i laktoze. Sadrži i prirodni vitamin E.

Cijena 28,55 KM

Trenutno nemamo ovaj proizvod na stanju. Molimo Vas, pokušajte kasnije.

Dobro je znati da  i EPC ( eikozapentaenska kiselina ) i DHA ( dokosahexaenska kiselina) imaju  ulogu u funkcionisanju srca ( blagotvoran efekat dobiven je od dnevnog unosa od najmanje 250 mg EPA i DHA ), za održavanje normalnog nivoa triglicerida ( uz dnevni unos od 2 g EPA i DHA ), te  u održavanju normalnog krvnog pritiska ( s dnevnim unosom 3 g EPA i DHA ), DHA kao i za funkcionisanje mozga i održavanje vida ( s dnevnim unosom 250 mg ). Dnevni unos EPA i DHA ne smije biti veći od 5 g.

Preporuka je  jedna do dvije  kapsule dva puta dnevno, po mogućnosti za vrijeme obroka i sa dosta tečnosti. Zavisno od potreba organizma i uz konsultaciju sa ljekarom ili farmaceutom doza se može povećati na dvije kapsule tri puta dnevno.

Slični proizvodi

Ribamed 40 kapsula

Ribamed štiti  srce i krvne sudove, reguliše trigliceride,

 " bisrti " vid i mozak.

Detaljnije

Save oil kapsule

Save oil je omega dobijena iz Antarktički račića koji je najbolji izvor omega-3 na svijetu.

Detaljnije

Herbion allium

Bijeli luk  se preporučuje za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, te nakupljanja i stvaranja plakova na zidovima krvnih sudova.

Detaljnije

Arteroprotect kapsule

ARTEROprotect® kapsule su dijetetski suplement namenjen održavanju i unapređenju zdravlja kardiovakularnog sistema.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

Ribamed 100 kapsula

Ribamed štiti srce i krvne sudove, reguliše trigliceride,

 " bisrti " vid i mozak.

Detaljnije