AV netolerantna bogata krema 50 ml

Posebna njega za prirodno preosjetljivu ( netolerantnu ) ili nadraženu kožu od isušenosti, nadražujućih kozmetičkih sredstva ili dermatoloških tretmana, uticaja sunca, vetra i hladnoće. Za namijenjena za izratito suhu kožu.

Cijena 30,01 KM

Količina

Visoki sadržaj Avène termalne vode  daje ovoj kremi posebna umirujuća svojstva koja trenutno djeluju i ublažavaju nadraženost kože. Parcerine® patentirani sastojak specifičnog djelovanja smanjuje reaktivnost kože. Obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj kože i jača prirodni način njene zaštite. Zbog navedenih osobina osigurava djelotvornu i dugotrajnu zaštitu. Posebno je prikladna za osjetljivu kožu jer ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati iritaciju ( konzervanse, parfeme, alkohol  i boje ).  Zaštitna krema za netolerantnu kožu rezultat je dva jedinstvena i patentirana procesa: proizvodnje u sterilnim uslovima i ekskluzivnog D.E.F.I. sistema koji štiti formulu od zagađivanja posle otvaranja proizvoda.

Nanijeti ujutro i uveče na kožu lica i vrata posle čišćenja blagim losionom ( Losion za čišćenje netolerantne kože ). Poslije upotrebe, a pre zatvaranja tube uklonite sadržaj, eventualno zaostao na zatvaraču tube.

Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati  na sobnoj temperaturi, izvan domašaja djece.

Slični proizvodi

AV blagi piling za lice 50 ml

Avène Blagi pročišćavajući piling za dubinsko čišćenje osjetljive kože. Bez parabena.

Detaljnije

AV termalna voda 50 ml

Osnovna njega za osjetljivu, nadraženu i alergijama sklonu kožu. Umirujuće djeluje kod opekotina od sunca, posle tretmana protiv akni, polenskog osipa, različitih oblika.

Detaljnije

AV hydrance krema F20 legere

Hidratantna dnevna krema za osjetljivu normalnu, mješovitu i mašćenju sklonu dehidriranu kožu sa zaštitnim faktorom SPF 20.

Detaljnije

AV hydrance krema legere

Lagana hidratantna krema.

Detaljnije

Poslednje pogledani proizvodi

AV netolerantna bogata krema 50 ml

Kozmetika sa posebnom namjenom..

Za izrazito suhu kožu.

0% konzervansa, 0% parfema.

Detaljnije