Informacije za potrošače

Osnovni podaci o firmi

  • ZU Apoteke „B Pharm“
  • Adresa: Kulska obala bb
  • Djelatnost i šifru djelatnosti: 47.73 - Apoteke
  • Matični broj: 11031749
  • Poreski broj: 4402770640003
  • Web adresa: www.bpharm.rs
  • Kontakt telefon: 052/720-290
  • Kontakt e-mail: bpharmdoo@yahoo.com

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava proizvoda vrši se u okviru teritorije BiH. Isporuka ponuđenih proizvoda je dopuštena na osnovu Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima (Sl. Glasnik BiH broj 58/08) i ostalim propisima koji regulišu apotekarsku djelatnost.

Proizvodi se dostavljaju u vremenskom roku od 48 sati (samo za radne dane bez nedjelja, vjerskih i državnih praznika i u rok se ne računa dan isporuke pošiljke). Za ovaj dio poslovanja, oslanjamo se i koristimo Biz ekspres uslugu Pošte Srpske a.d. Banja Luka. Ukupan iznos za plaćanje je tačno izračunat i jasno prikazan na krajnjem koraku za odobrenje plaćanja, pri obradi porudžbine. Troškovi pakovanja uračunati su u troškove isporuke.

Politika reklamacija

Kupac kome je isporučen pogrešan proizvod ili proizvod sa greškom dužan je u roku od 48 časova od dana preuzimanja prijaviti takav nedostatak na broj telefona korisničkog servisa: 066/913-497. Pogrešno isporučeni proizvodi će biti zamijenjeni bez dodatnih troškova.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime ZU Apoteke „B Pharm“ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ZU Apoteke „B Pharm“ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Povrat sredstava

U slučaju vraćanja robe i povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od kartica, djelimično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ZU Apoteke „B Pharm“ je u obavezi da povrat vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.